Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, itibarın sarsılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, makbul olmayan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek gördüyseniz:

  • Maddi temalı konuşmalar yapılabilir, konuşmaların tonu değişkenlik gösterebilir.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, eline büyük paralar geçeceğine delalettir.

Rüyada dışarıyı seyretmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada camdan dışarıyı seyretmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada pencereden seyretmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden yağmur seyretmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden yağmuru seyretmek sağlık sorunlarının biteceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden kar seyretmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarı çıkmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments