Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere ölçmek

Rüyada pencere ölçmek

Rüyada pencere ölçmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, doğru bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada pencere ölçmek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Rüyada pencere ölçmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada kumaş ölçmek tersliklerin yoluna gireceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada nabız ölçmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına tabir olunur.

Rüyada kilosunu ölçmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarla ölçmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi ölçmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday ölçmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada metreyle yeri ölçmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments