Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla ölçmek

Rüyada tarla ölçmek

Rüyada tarla ölçmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarla ölçmek gördüyseniz:

  • Seyahat planları özel yaşamınızda tavır değişikliklerine neden olabilir.

Rüyada tarla ölçmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada evi ölçmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işaret eder.

Rüyada ölcü almak dürüst bir şekilde yaşayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arazi ölçmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada metre ölçmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev ölçmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, verimin kaçacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işarettir.

Rüyada toprak ölçmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada ayak ölçmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments