Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere cam kırılması görmek

Rüyada pencere cam kırılması görmek

Rüyada pencere cam kırılması görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere cam kırılması gördüyseniz:

  • Yeterli bilgi veya desteği yoksa size anlatılanlara inanmamanızda fayda var.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada pencere cam kırılması görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet eder.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, çok mutlu günler geçireceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet eder.

Rüyada pencerenin kırıldığını görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış pencere görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada pencere kırılması görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere kırıldığını görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine işaret eder.

Rüyada pencerenin kırılması görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments