Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camı kırık pencere görmek

Rüyada camı kırık pencere görmek

Rüyada camı kırık pencere görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada camı kırık pencere gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Rüyada camı kırık pencere görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, işlerinde kara geçeceğine delalettir.

Rüyada pencere camını kırık görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, karlı çıkacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına delalettir.

Rüyada kırık camlı pencere görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Rüyada kırık pencere görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Rüyada cam pencere görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere camı görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işarettir.

Rüyada cam pencere kırmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments