Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın ayağının kırıldığını görmek

Rüyada atın ayağının kırıldığını görmek

Rüyada atın ayağının kırıldığını görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Ortam netlik kazanmaya başlıyor.

Rüyada ayağı kırılmış at görmek rahat bir dönem yaşanacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Rüyada atın ayağının kırıldığını görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayağı kırılan at görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada ayağın kırıldığını görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağını kırılmış görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments