Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın kırıldığını görmek

Rüyada ayağın kırıldığını görmek

Rüyada ayağın kırıldığını görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok eğleneceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağın kırıldığını gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Rüyada ayak kırılması görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak kırıldıgını görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarının kırıldığını görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada ayağı kırılan at görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının kırıldığını görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yıpranacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments