Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe tül perde görmek

Rüyada pembe tül perde görmek

Rüyada pembe tül perde görmek huzurlu günler geçirileceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada pembe tül perde gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Rüyada pembe tül perde görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi tül perde görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, biraz dinleneceğine inanılır.

Rüyada tül perde almak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine delalettir.

Rüyada kırmızı tül perde görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına işarettir.

Rüyada tül perde dikmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işarettir.

Rüyada tül perde kesmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalet eder.

Rüyada siyah tül perde görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments