Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tül perde görmek

Rüyada mavi tül perde görmek

Rüyada mavi tül perde görmek maddi açıdan nefes alınacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi tül perde gördüyseniz:

  • Gerçekler, gerçeklerin yorumu veya bizim ona yaklaşımımız her an değişiyor.

Rüyada mavi tül perde görmek güzel haberler alınacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işarettir.

Rüyada beyaz tül perde görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada pembe tül perde görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tül perde aldığını görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tül perde görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işarettir.

Rüyada tül perde yakmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, bekarsa evleneceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada mor tül perde görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, güzel günlerin geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments