Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tül perdeler görmek

Rüyada beyaz tül perdeler görmek

Rüyada beyaz tül perdeler görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, isabetli adımlar atılacağına, yolunun hep açık olacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tül perdeler gördüyseniz:

  • Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir.

Rüyada tül beyaz perde görmek rızkın ve kısmetin artacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, güzel günler yaşayacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perde asmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde almak güzelliklere rast gelineceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine yorulur.

Rüyada beyaz tül perde takmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments