Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül perde kesmek

Rüyada tül perde kesmek

Rüyada tül perde kesmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, işlerin daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada tül perde kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği tavsiyeler sadece kendi plan, program ya da çıkarları dahilinde yapılmış olabilir.

Rüyada tül perde kesmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, imkân sahibi olacağına delalettir.

Rüyada beyaz tül perde almak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada perde tül görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada tül perde yıkamak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada tül ve perde görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tül perde almak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı tül perde görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine işarettir.

Rüyada tül perde kapatmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, üstün başarılar alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments