Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül perde dikmek

Rüyada tül perde dikmek

Rüyada tül perde dikmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine işarettir.

Rüyada tül perde dikmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sonuçlanabilir, evraklar imzalanabilir ya da yeni fikirler için yatırımlar söz konusu olabilir.

Rüyada tül perde dikmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına yorulur.

Rüyada tül beyaz perde görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalettir.

Rüyada cama tül perde takmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalettir.

Rüyada beyaz tül perde görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalettir.

Rüyada perde ve tül görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada mavi tül perde görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işarettir.

Rüyada renkli tül perde görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe tül perde görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments