Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül perde almak

Rüyada tül perde almak

Rüyada tül perde almak borçların gittikçe artacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, derdin sona ereceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına yorulur.

Rüyada tül perde almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek niyetindeyseniz, maddi alışverişlerden uzak durarak yardımlarda bulunmalısınız.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, kalabalıktan uzak olacağına, kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tül perde görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına işaret eder.

Rüyada yeni tül perde görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada tül perde aldığını görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak arzuların gerçekleşeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, bütçesinin küçüleceğine yorulur.

Rüyada yırtık tül perde görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada camda tül perde görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde takmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments