Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tül perde görmek

Rüyada siyah tül perde görmek

Rüyada siyah tül perde görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiğini söyleyeceğine, dertlerin son bulacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına yorulur.

Rüyada siyah tül perde gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Rüyada siyah tül perde görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde takmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine yorulur.

Rüyada pembe tül perde görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, borca batacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet eder.

Rüyada tül perde yıkamak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kirli tül perde görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalet eder.

Rüyada tül perde çekmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor tül perde görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tül perde almak toplum içindeki yerin değerleneceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments