Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe ağacı görmek

Rüyada menekşe ağacı görmek

Rüyada menekşe ağacı görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, esenleyeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada menekşe ağacı gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada menekşe ağacı görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıya menekşe ekmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada toprağa menekşe dikmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet eder.

Rüyada menekşe dikmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada menekşe çiçek görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya işaret eder.

Rüyada menekşe açtığını görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, ağız tadının da kaçacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı menekşe görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada menekşe diktiğini görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, günahlarının affedileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments