Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hercai menekşe görmek

Rüyada hercai menekşe görmek

Rüyada hercai menekşe görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, masa başı bir işe gireceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hercai menekşe gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce dinlemelisiniz.

Rüyada hercai menekşe görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada hercai çiçeği görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalettir.

Rüyada mor menekşe toplamak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor menekşe dikmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada menekşe görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada menekşe ağacı görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada menekşe çiçek görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara menekşe dikmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments