Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor menekşe toplamak

Rüyada mor menekşe toplamak

Rüyada mor menekşe toplamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Rüyada mor menekşe toplamak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada mor menekşe toplamak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mor menekşe dikmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, kazancının azalmayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor menekşe görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada mor menekşe ekmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, kazancının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, edilen duaların kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada mor menekşeler görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada menekşe toplamak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments