Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah göz makyajı yapmak

Rüyada siyah göz makyajı yapmak

Rüyada siyah göz makyajı yapmak rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, belaya ve derde düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız yeteneklerinizin belirginleşmesini sağlayabilir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak çok büyük bir işe girileceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada göz makyaj yapmak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işaret eder.

Rüyada gözüne makyaj yapmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, borçlarını bitireceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz makyajı yapmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, bolluk ve bereketin artacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada gözlere makyaj yapmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işarettir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah makyaj yapmak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, kişinin tek başına kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments