Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birine makyaj yapmak

Rüyada başka birine makyaj yapmak

Rüyada başka birine makyaj yapmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Rüyada başka birine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere göre hayatınızı sorgulayabilir, daha iyi bir yaşam için değişiklik yapabilirsiniz.

Rüyada başka birine makyaj yapmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada simli makyaj yapmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Rüyada göze makyaj yapmak yolculuğa çıkmaya, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak sahip olduklarının eksileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah makyaj yapmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada gelin makyaj yapmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments