Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe kefen görmek

Rüyada pembe kefen görmek

Rüyada pembe kefen görmek duaların kabul olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, beklenilen takdiri alacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada pembe kefen gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Rüyada pembe kefen görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada ölünün kefenini görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine yorulur.

Rüyada kefenlendiğini görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda kefen görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hem eğleneceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kefen içinde bebek görmek kendi işinin başına geçeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek önemli kişi haline geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments