Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenlenmiş kadın görmek

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına yorulur.

Rüyada kefenlenmiş kadın gördüyseniz:

  • Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız.

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kefenli kadınlar görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefenli kadın görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi kefenli görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada evde kefen görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini kefende görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını kefenli görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde kefen görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments