Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefene sarılmış bebek görmek

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine delalettir.

Rüyada kefene sarılmış bebek gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek büyük bir gelir toplayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada kefene sarılı insan görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet eder.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek maddi konularda kayıplar olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments