Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenlendiğini görmek

Rüyada kefenlendiğini görmek

Rüyada kefenlendiğini görmek çok önemli noktalara geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gelişmeler var.

Rüyada anneyi kefende görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini kefenle görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sorunların çabucak halledileceğine işarettir.

Rüyada kardeşini kefenle görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, mutlu olacağınıza yorulur.

Rüyada ölü birini kefende görmek çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, dik durmaya çalışacağına, önün açılacağına işaret eder.

Rüyada annemi kefenli görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını kefenle görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefenli ölüler görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments