Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe gül yaprağı görmek

Rüyada pembe gül yaprağı görmek

Rüyada pembe gül yaprağı görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, makamını garantileyeceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe gül yaprağı gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmamanız veya çabuk sinirlenmeniz durumunda kaybeden taraf olabilirsiniz.

Rüyada pembe gül yaprakları görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine rivayet eder.

Rüyada pembe gül yaprağı görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, o işten ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gül yaprağı görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül yaprağı yemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine delalet eder.

Rüyada gül yaprağı görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül yaprağı dökmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek maddi açıdan ferahlamaya, Allah katında güzel mükafatlar almasına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments