Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül yaprağı görmek

Rüyada gül yaprağı görmek

Rüyada gül yaprağı görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gül yaprağı gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Rüyada gül yaprağı dökmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalettir.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada pembe gül yaprağı görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada gül yaprağı yemek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gül yaprakları görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada kırmızı gül yaprakları görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments