Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül yaprağı dökmek

Rüyada gül yaprağı dökmek

Rüyada gül yaprağı dökmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, mevki kaybına uğrayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına inanılır.

Rüyada gül yaprağı dökmek gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi veya belli konularda atılım yapmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gül yaprağı dökmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, çekilen acıların unutulacağına işaret eder.

Rüyada pembe gül yaprakları görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, oğlu evli ise boşanacağına, onların önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı gül yaprağı görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı gül yaprağı yemek hayatın yoluna gireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yeni bir yol tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, imkânların günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada gül yaprağı görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments