Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe gül yaprakları görmek

Rüyada pembe gül yaprakları görmek

Rüyada pembe gül yaprakları görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe gül yaprakları gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Rüyada pembe gül yaprağı görmek nefsine uyacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalettir.

Rüyada pembe gül yaprakları görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı gül yaprağı görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı gül yaprağı yemek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada gül yaprağı yemek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı gül yaprakları görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments