Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru gül yaprağı görmek

Rüyada kuru gül yaprağı görmek

Rüyada kuru gül yaprağı görmek hikmete kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru gül yaprağı gördüyseniz:

  • Bir adım atma gereği duyabilirsiniz.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru yaprak toplamak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Rüyada kuru yaprak görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kırılacağına delalet eder.

Rüyada kuru yaprak temizlemek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işarettir.

Rüyada pembe gül yaprakları görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına yorulmaktadır.

Rüyada gül yaprağı görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments