Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gül yaprağı görmek

Rüyada mavi gül yaprağı görmek

Rüyada mavi gül yaprağı görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, iş değişikliğine gidileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gül yaprağı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya yakındaki bir kişiyle farklı boyutta bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe gül yaprakları görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, eskileri yâd edeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada gül yaprağı dökmek zenginliğinin, konforunun artacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz gül yaprakları görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada gül yaprağı görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı gül yaprağı görmek sağlığının da bozulacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek yeni bir haneye sahip olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments