Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gül yaprağı görmek

Rüyada beyaz gül yaprağı görmek

Rüyada beyaz gül yaprağı görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gül yaprağı gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Rüyada beyaz gül yaprakları görmek elin bollaşacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, arzularının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz gül yaprağı görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül yaprağı görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada gül yaprağı yemek yeni bir işe girileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe gül yaprağı görmek dedikodu edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül yaprağı yemek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül yaprağı görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, hedeflere ulaşılacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet eder.

Rüyada pembe gül yaprakları görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments