Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül yaprağı yemek

Rüyada gül yaprağı yemek

Rüyada gül yaprağı yemek yol göstereceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, refah içinde yaşayacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada gül yaprağı yemek gördüyseniz:

  • Evliliğinizi veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada gül yaprağı yemek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı gül yaprağı yemek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yeşil yapraklı gül görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül yaprağı görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gül yaprağı görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek şansının kötüye gideceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işarettir.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments