Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunu unutmak

Rüyada cep telefonunu unutmak

Rüyada cep telefonunu unutmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, dertlerin bölüşüleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu unutmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Rüyada cep telefonu unutmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonunu unutmak alanında marka bir isim olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada telefon unutmak işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada telefonunu unutmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada telefonu unutmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada telefonunu bir yerde unutmak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu atmak yeni siparişler alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments