Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe bulut görmek

Rüyada pembe bulut görmek

Rüyada pembe bulut görmek yükünün hafifleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına inanılır.

Rüyada pembe bulut gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Rüyada pembe bulut görmek belli bir kazanç elde edileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulut üstünde yürümek hayattan bıkmasına neden olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde olmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bulutla uçmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor bulut görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments