Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutla uçmak

Rüyada bulutla uçmak

Rüyada bulutla uçmak rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bulutla uçmak gördüyseniz:

  • Gerçek olanla yanlış veya yalan haber birbirine karışabilir.

Rüyada bulut üstünde uçmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, yaşamın kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada bulutla uçmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sorumlu tutacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlara uçmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, iyi şartlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bulut üzerinde uçmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada bulutların üzerinde uçmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada bulutlara doğru uçmak farklı kişilerle tanışacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, sevinçli haberlere rivayet eder.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bulutlu dağ görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments