Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor bulut görmek

Rüyada mor bulut görmek

Rüyada mor bulut görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor bulut gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Rüyada mor bulut görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateş bulutu görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Rüyada kızıl bulut görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bulutlar görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutun içine girmek onların kıymetini bileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulutun yere düştüğünü görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, şansının ve bahtının döneceğine işarettir.

Rüyada kalp şeklinde bulut görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments