Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağından kurşunlanmak

Rüyada ayağından kurşunlanmak

Rüyada ayağından kurşunlanmak ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağından kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada ayağına kurşun yemek huzursuzluklar ile boğuşacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağından kurşun yemek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek gönlünce harcama yapmasına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, elindeki malların gideceğine tabir olunur.

Rüyada ayağından kurşunlanmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına inanılır.

Rüyada ayağa kurşun yemek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada olta kurşunu görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments