Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinleyin.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yeteneklerini geliştirmeye, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada üzerine kurşun sıkıldığını görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada boğazı sıkılmak uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah sıkılmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işarettir.

Rüyada silah sıkıldığını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine silah sıkıldığını görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments