Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olta kurşunu görmek

Rüyada olta kurşunu görmek

Rüyada olta kurşunu görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada olta kurşunu gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Rüyada olta kurşunu görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada balık oltasına takılmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada denizde olta atmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada balık oltası bulmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına delalettir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada oltaya takılmak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oltayla timsah yakalamak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada oltaya yakalanmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments