Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa kurşun yemek

Rüyada ayağa kurşun yemek

Rüyada ayağa kurşun yemek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, nimet ve berekete ereceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa kurşun yemek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da daha önce başladığınız işler aniden hızlanabilir.

Rüyada ayağa kurşun yemek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ayağından kurşun yemek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada ayağına kurşun yemek uzun bir ömre sahip olunacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Rüyada ayağından kurşunlanmak sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak eş ve evlat sahibi olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbine kurşun yemek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments