Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe başörtü görmek

Rüyada pembe başörtü görmek

Rüyada pembe başörtü görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada pembe başörtü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilir veya sevildiğinizi anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz ya da aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada pembe başörtü görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada pembe başörtü takmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz başörtülü birini görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kendini başörtülü görmek işlerin günden güne açılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına inanılır.

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok başörtü görmek zararın telafi edileceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada başörtülü insanlar görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments