Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında yırtık çorap görmek

Rüyada ayağında yırtık çorap görmek

Rüyada ayağında yırtık çorap görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, emeklerinin boşa gideceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada ayağında yırtık çorap gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak üzere tüm gücünüzle ilerleyin, çok yakında zafer sizi bekliyor.

Rüyada ayağında yırtık çorap görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet eder.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına yorulur.

Rüyada çorap yırtık görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işarettir.

Rüyada yırtık çorap çıkarmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada çorabı yırtık görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada çorap yırtığı görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık çorap giymek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments