Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık külotlu çorap görmek

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek mutsuz ve üzgün olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada yırtık külotlu çorap gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanın veya farklı konularda kazançlı çıkmanın yeni yöntemleri söz konusu olabilir.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek iyiliğe ve güzelliğe, masabaşı bir işe girileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık külot görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, şansının geri döneceğine delalettir.

Rüyada ince külotlu çorap giymek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada pembe külotlu çorap görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ince külotlu çorap görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bazı ortak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada külotlu çorap almak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments