Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap yırtığı görmek

Rüyada çorap yırtığı görmek

Rüyada çorap yırtığı görmek yarardan çok zarar getireceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada çorap yırtığı gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Rüyada çoraplarının yırtık olduğunu görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine işarettir.

Rüyada çorabı yırtık görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap görmek işlerinin iyi gideceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada çorabının yırtık olduğunu görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çorabın yırtık olduğunu görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, cebinin para göreceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments