Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap yırtık görmek

Rüyada çorap yırtık görmek

Rüyada çorap yırtık görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sevinçli haberler geleceğine, yuva kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çorap yırtık gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada yırtık siyah çorap görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık beyaz çorap görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, rakiplerin üzüleceğine alamet eder.

Rüyada baş parmağı yırtık çorap görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, kötü günleri geride bırakacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada yırtık tül çorap giymek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorap yırtığı görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sevinçli haberler alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Rüyada topuğu yırtık çorap görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments