Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık çorap çıkarmak

Rüyada yırtık çorap çıkarmak

Rüyada yırtık çorap çıkarmak gönülsüzce bir yere gideceğinize, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık çorap çıkarmak gördüyseniz:

  • Hafif tatsız olarak değerlendirilebilecek olaylar veya belli belirsiz hareketler belli konularda bazı düzenlemeler ya da değişiklikler yapılması gerektiğinin göstergesi olabilir.

Rüyada yırtık çorap çıkarmak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap giymek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalettir.

Rüyada çorabını yırtık görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine inanılır.

Rüyada baş parmağı yırtık çorap görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çorap yırtık görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek geri plana düşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına inanılır.

Rüyada yırtık siyah çorap görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments