Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık çorap giymek

Rüyada yırtık çorap giymek

Rüyada yırtık çorap giymek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, üzüntü duyacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre yorulur.

Rüyada yırtık çorap giymek gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız, düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada yırtık çorap giymek kazancının bol olacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalettir.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek çok büyük bir mutluluk duyacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap giymek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık beyaz çorap görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ayrılık yaşanacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çoraplarının yırtık olduğunu görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işaret eder.

Rüyada çorap yırtık görmek hükmünün geçmeyeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuğu yırtık çorap görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, fakir çocukları giydireceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık çorap çıkarmak ruhunun dinleneceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments