Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorabı yırtık görmek

Rüyada çorabı yırtık görmek

Rüyada çorabı yırtık görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, araba alınacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada çorabı yırtık gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmak için bilginizi, tecrübenizi arttırabilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada yırtık siyah çorap görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, haram mala tabir olunur.

Rüyada ucu yırtık çorap görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada çorabı yırtık görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağında yırtık çorap görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, elinin darda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yırtık çorap görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, geçim derdinden kurtulacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık tül çorap giymek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments