Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye şemsiye vermek

Rüyada sevgiliye şemsiye vermek

Rüyada sevgiliye şemsiye vermek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, mutluluğundan olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliye şemsiye vermek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız.

Rüyada sevgiliye şemsiye vermek sabırla hayatına devam edeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur şemsiye görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yarınlarına umutla bakacağına delalettir.

Rüyada şemsiye seçmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, iyi zamanlar geçireceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada şemsiye altında oturmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada sarı şemsiye açmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinde şemsiye görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış şemsiye görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada şemsiyeyle yürümek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kötü noktalara geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments