Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta sivilce görmek

Rüyada ayakta sivilce görmek

Rüyada ayakta sivilce görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gönlünün rahata ereceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayakta sivilce gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada ayakta sivilce görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada ayakta işediğini görmek sıkıntılarının son bulacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına inanılır.

Rüyada sol ayaktan vurulmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta çıban görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, işe ve aşa kavuşacağına, küslerin ve dargınların barışacağına yorulur.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak sevineceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, işini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan diken çıkartmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada bebeği ayakta sallamak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments