Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patron elini tutmak

Rüyada patron elini tutmak

Rüyada patron elini tutmak kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada patron elini tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilerleme kaydedebileceğiniz konular söz konusu, isteklerinize süreç içinde ulaşabilirsiniz.

Rüyada patronun elini tutmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına alamet eder.

Rüyada patron elini tutmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada patronun elinden tutmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, karşılıksız bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronla el ele yürümek ona yardımcı olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronla el sıkışmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına inanılır.

Rüyada patronunun elini öpmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Rüyada eski patronun elini öpmek düzenli bir işe kavuşulacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada patronun elini öpmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments